Haemme Kulmiaan Researcheria – Osaajien löytäjää

Intohimona ihmiset ja oikeiden osaajien löytäminen?

Haluamme tehdä Kulmiassa suorahausta uuden näköistä, ja haastaa perinteiset mallit osaajien etsimisen tavoissa ja tottumuksissa. Etsimme ihmisistä innostuvaa kullankaivajaa tulevaisuuden osaajien löytäjäksi. Oletko se Sinä?

Meillä on pitkä historia suorahausta ja rekrytoinneista, ja haluamme loikata seuraavalle tasolle. Erinomainen asiakas- ja hakijakokemus ovat meille sydämen asioita. Researcherina työskentelet suorahakukonsulttimme tärkeimpänä työparina ja olet avainasemassa löytämässä ”perfect match”’eja asiakasyritystemme tehtäviin, ja mahdollistamassa ehdokkaiden uraunelmia.

Päiväsi täyttyvät näistä

 • Osallistuminen osaajaprofiilien rakentamiseen yhdessä asiakkaan ja konsultin kanssa
 • Osaajien etsiminen ja kontaktointi erilaisia kanavia ja lähteitä hyödyntäen
 • Potentiaalisten ehdokkaiden läpikäynti ja arviointi yhdessä konsultin kanssa, ehdokkaiden sitouttaminen ja esittely asiakasyritykselle
 • Projektinhallinta, dokumentaatio ja tiivis yhteydenpito asiakkaisiin sekä arviointikumppaniin
 • Osallistuminen suorahakupalvelujen myymiseen asiakkaillemme yhteistyössä muiden kulmialaisten kanssa

Meille on tärkeää, että

 • Omaat ihmisymmärrystä ja hyvät vuorovaikutustaidot sekä aitoa kiinnostusta muuttuvaa työelämää kohtaan
 • Olet utelias ja avoin uusille asioille
 • Sinulla on sosiaalista pelisilmää ja rohkeutta kontaktoida ehdokkaita
 • Pidät langat käsissäsi ja säilytät positiivisen asenteesi myös paineisissa tilanteissa
 • Haluat tuottaa ehdokkaille erinomaisen kokemuksen koko hakuprosessista
 • Olet proaktiivinen, ja sinulla on itseohjautuva työskentelyote
 • Sinulla on korkeakoulututkinto ja aiempaa kokemusta asiakaspalvelusta tai myynnistä

Sinua odottaa Kulmiassa energinen työyhteisö ja hyviä tyyppejä kollegoina. Voit vaikuttaa omaan työkuvaasi ja työskennellä joustavasti hybridimallilla. Researcherin työ on itsenäistä ja pääset pitkälti rakentamaan työskentelytapasi sinulle parhaiten sopiviksi. Voit kasvaa suorahaun ammattilaiseksi osaavien kollegojen seurassa, mikäli et vielä sellainen ole, ja oppia uutta ihmisymmärryksestä.

Kiinnostuitko? Lue meistä ja asiakkaistamme lisää osoitteessa kulmialeaders.fi ja kulmia.fi. Lähetä meille hakemuksesi ja cv:si osoitteesen rekry@kulmia.fi ja kerro miksi olet paras henkilö tulevaisuuden osaajien löytäjäksi, ja mitä tuot intohimoiseen joukkoomme. Lisätietoja antavat researcher Julia Rautamaa julia.rautamaa@kulmia.fi puh. 050 4017 171 tai toimitusjohtaja Laura Santasalo laura.santasalo@kulmia.fi puh. 050 506 5060.

Haluamme kuulla sinusta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 10.10.2022.

Kulmia Leaders Oy on johdon ja asiantuntijoiden suorahakuihin erikoistunut yritys. Autamme asiakkaitamme kehittämään liiketoimintaansa löytämällä kyvykkäimpiä, asiakkaan liiketoimintastrategiaan ja organisaation kulttuuriin sopivia osaajia. Laadukas ja luottamuksellinen palvelu, sekä pyrkimys ylivertaiseen asiakas- ja ehdokaskokemukseen ovat toimintamme kulmakiviä. Leaders on tiivis osa Kulmiaa, joka uudistaa asiakaskokemuksen, myynnin ja johtamisen arkea teko kerrallaan. Teet töitä Kulmian kaikkien huippuammattilaisten kanssa.

Kulmia on vuonna 2004 perustettu asiakaskokemuksen, johtamisen ja myynnin kehittämiseen erikoistunut asiantuntijatalo. Kulmian yhtiöitä ovat Kulmia Group, Kulmia Insight ja Kulmia Leaders, joissa työskentelee yhteensä yli 20 asiantuntijaa. Työtapamme on käytännönläheinen ja uskomme, että menestys ja kasvu tehdään arjessa. Asiakkaamme ovat pohjoismaisia toimialojensa johtavia organisaatioita. Kulmian liikevaihto oli vuonna 2021 noin 2,3 milj. euroa ja vuoden 2022 liikevaihdoksi ennakoidaan noin 3 milj. euroa. www.kulmia.fi 

Muutamme pohjoismaista asiakaskokemuksen, myynnin ja johtamisen arkea teko kerrallaan! Vältä ympäripyöreitä – valitse Kulmia. 

Jaa kirjoitus haluamallasi tavalla!