Haemme Kulmiaan osaajien löytäjää – ei-perinteistä-suorahakukonsulttia!

Intohimona ihmiset ja oikeiden osaajien löytäminen?

Haluamme tehdä Kulmiassa suorahausta uuden näköistä ja haastaa perinteiset mallit. Etsimme huipputekijää, josta voi tulla myös partneri. Oletko se Sinä?

Ehkä olet ollut pitkään alalla, mutta kyllästynyt nykyiseen tapaan toimia ja haluat uudistaa perinteisiä malleja? Tai ehkä teet jotain ihan muuta, mutta näet tämän houkuttelevana haasteena, jossa voit hyödyntää vankkaa kokemustasi? Meillä on pitkä historia suorahausta ja rekrytoinneista, ja nyt haluamme loikata seuraavalle tasolle Sinun kanssasi. Kenties tuot mukanasi myös tärkeimmän työparisi eli researcher-konsultin?

Kulmia Leaders on johdon ja asiantuntijoiden suorahakuihin erikoistunut yritys. Autamme asiakkaitamme kehittämään liiketoimintaansa löytämällä kyvykkäimpiä, asiakkaan liiketoimintastrategiaan ja organisaation kulttuuriin sopivia osaajia. Laadukas ja luottamuksellinen palvelu, sekä pyrkimys ylivertaiseen asiakas- ja ehdokaskokemukseen ovat toimintamme kulmakiviä. Kulmia Leaders on tiivis osa Kulmiaa, joka uudistaa asiakaskokemuksen, myynnin ja johtamisen arkea teko kerrallaan. Et ole yksin, vaan teet töitä muiden huippuammattilaisten kanssa.

Meille on tärkeää, että

  • Olet ihmisosaaja
  • Sinulla on laajat kontaktiverkostot ja kyky tunnistaa erityisiä kyvykkyyksiä ja sovittaa heidät juuri oikeisiin tehtäviin
  • Keskustelet sujuvasti ylimmän johdon kanssa ihmisistä, strategiasta, organisaatiokulttuurista ja arjen haasteista
  • Rakastat asiakkaita ja ratkaisujen myyntiä
  • Sinulla on rohkeutta ja kunnianhimoa uudistaa ja uudistua
  • Olet utelias ja tavoitteellinen, ja osaat onnistua

Sinua odottaa Kulmiassa energinen työyhteisö, hyviä tyyppejä kollegoina, upeita asiakkaita ja paljon tekemistä.

Kiinnostuitko? Lue meistä ja asiakkaistamme lisää osoitteessa kulmialeaders.fi ja kulmia.fi. Lähetä meille viestiä rekry@kulmia.fi ja linkki LinkedIn-profiiliisi, ja kerro miksi olet paras henkilö uudistamaan suorahakua Kulmiassa sekä mitä tuot intohimoiseen joukkoomme. Jutellaan lisää, ota pian yhteyttä Tommiin (toimitusjohtaja Tommi Patanen puh. 0400 801 094 tommi.patanen@kulmia.fi) tai Araan (hallituksen pj, puh. 050 404 7845 ara.hopia@kulmia.fi).

Haluamme kuulla sinusta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30.9.2022.

Kulmia on vuonna 2004 perustettu asiakaskokemuksen, johtamisen ja myynnin kehittämiseen erikoistunut asiantuntijatalo. Kulmian yhtiöitä ovat Kulmia Group, Kulmia Insight ja Kulmia Leaders, joissa työskentelee yhteensä yli 20 asiantuntijaa. Työtapamme on käytännönläheinen ja uskomme, että menestys ja kasvu tehdään arjessa. Asiakkaamme ovat pohjoismaisia toimialojensa johtavia organisaatioita. Kulmian liikevaihto oli vuonna 2021 noin 2,3 milj. euroa ja vuoden 2022 liikevaihdoksi ennakoidaan noin 3 milj. euroa. www.kulmia.fi 

Muutamme pohjoismaista asiakaskokemuksen, myynnin ja johtamisen arkea teko kerrallaan! Vältä ympäripyöreitä – valitse Kulmia. 

Jaa kirjoitus haluamallasi tavalla!