Heli Saarelainen osaksi Kulmian valmentajatiimiä

Heli Saarelainen on pitkän linjan valmentaja, joka on lähes kaksi vuotta kehittänyt Viking Theories -johtajuuspeliä organisaatioiden kehittämishankkeiden tueksi.

Dataa hyödyntävästä mobiilipelistä on rakentunut hyvä työkalu arjen oppimistilanteisiin ja eri kehittämishankkeisiin. Missionamme on auttaa ihmisiä tulemaan paremmiksi johtajiksi ja sitä kautta yrityksiä menestymään entistä paremmin, Saarelainen kertoo.

Nyt hän on paitsi startup-yrittäjä, myös yksi Kulmian kanssa yhteistyötä tekevistä valmentajista.

Vaikka xEdu-maailma veikin minut hetkeksi kokonaan mennessään, haluan edelleen jatkaa valmennuksen parissa. Syksyn aikana olen myös kuullut useammalta kumppaniltani kyselyjä, voisinko tulla taas coachaamaan ja valmentamaan. Joten tässä sitä ollaan!

Saarelainen kertoo olevansa onnellinen, että saa toteuttaa osaamistaan valmentajana yhdessä Kulmian kanssa.

Yhteistyö Kulmian kanssa on luontevaa kolmesta syystä, Saarelainen summaa.

Kulmia ei tarjoa kikkoja ja taikoja, vaan panostaa pitkäjänteiseen työhön. Yritys on edelläkävijä, joka uskoo monipuoliseen kumppanuuteen ja uskaltaa kokeilla uusia mahdollisuuksia. Lisäksi Kulmia on vahva ammattimainen toimija, jossa uskotaan oman osaamisen jatkuvaan kehittämiseen. Kaikki tämä vastaa omia arvojani ja tapaani toimia.

Saarelaiselle oli tärkeää löytää valmentajaminälleen paikka, jossa hän pystyy itse kehittymään ja oppimaan uutta.

Minulle oli olennaista löytää verkosto, joka uskoo yhdessä tekemiseen, on halukas olemaan alansa edelläkävijä ja uskaltaa rohkeasti innovoida uutta. Kulmian kanssa kaikki nämä ehdot täyttyvät. Yhteistyö myös mahdollistaa hyvin startup-toiminnan jatkamisen Viking Theoriesilla, hän toteaa.