IceBright Oy ja Kulmia Group Oy allekirjoittivat yhteistyösopimuksen koskien vuokrajohtajuutta, suorahakuja ja henkilökohtaista sparrausta. IceBright Oy:n toimitusjohtaja Tiina Kalliokoski toimii Kulmia Groupin brändin alla. Tiinan vahvuudet ovat myynnissä, johtamisessa ja ihmisten innostamisessa.

Vuokrajohtajuus on palvelu, jossa johtajuuden tarve on väliaikainen. Väliaikaisuus voi liittyä yksittäisen yksittäisen projektin vetämiseen, uusien toimintamallien ja prosessien läpivienteihin tai kun ei vain ole kustannustehokasta palkata johtajaa vakituiseen työsuhteeseen. Tiina on johtanut niin asiantuntija kuin asiakaspalvelu- ja myyntiorganisaatioita.

Tiinalla on vuosien kokemus myynnistä ja myynnin johtamisesta. Tämä antaa vahvan pohjan myynnin, asiakaspalvelun esimies- ja johtaja suorahakuihin.

Kysyntä henkilökohtaiselle sparraukselle kasvaa koko ajan. Moni tekee johtamistyötä yksin ja keskustelukumppani, joka pystyy sekä haastamaan että sparraamaan niin strategisissa kysymyksissä ja kuin itse arjen johtamishaasteissa, puuttuu. Tiina on toiminut valmentajana niin yksilö kuin ryhmä-johtamisvalmenuksissa.

”Kahdenkymmenen vuoden kokemuksella asiakas- ja myyntityöstä sekä johtamisesta voin sanoa, että silloin kun tuntuu kaikkein vaikeimmalta, on paras pysähtyä. Pysähtyä ja pohtia miksi minä tätä työtä teen ja mikä on minun tärkein tehtäväni tässä työssä. Palkka ja kannustimet ovat kaikille meille tärkeitä. Tärkeää on myös saada arvostusta kollegoilta ja esimieheltä. Uskon kuitenkin, että näitäkin tärkeämpää jokaiselle meistä on se, että tuntee itsensä tarpeelliseksi. Kokemus siitä, että olemme voineet auttaa jotakin toista ihmistä tavalla tai toisella, on mielestäni tunne, joka jättää taakseen monet muut tärkeäksi kokemamme asiat.”

Tiina Kalliokoski, IceBright Oy

Ara Hopia
Ara HopiaToimitusjohtaja, partneri
Tiina Kalliokoski
Tiina KalliokoskiKumppanikonsultti