Johtaako tekoäly pian puolestani? 25.9.2019
ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Tekoäly, älykäs automaatio ja robotiikka, mitä nämä ovat ja millaisia mahdollisuuksia ne tarjoavat?

Organisaation ja johtajien on muututtava maailman mukana ja kyseenalaistettava omaa ajatteluaan, uskomuksiaan sekä totuttuja toimintatapoja. Uusien kokonaisuuksien hahmottaminen, erilainen ajattelu ja uuden suunnan visualisointi ovat avain tulevaisuuden menestykselle.

Kutsumme sinut syventämään ja haastamaan ajatteluasi ke 25.9. klo 8:30-11.
Aamutilaisuus tarjoaa selkeän kokonaiskuvan tekoälystä, robotiikasta ja automaatiosta sekä niiden konkreettisista vaikutuksista tulevaisuuteen.

Haasta itsesi ja organisaatiosi ilmoittautumalla mukaan!

Keskustelua pohjustamassa:

Jonna Selroos

Tulevaisuuden johtamisen kulmakivet
Jonna Selroos, projektipäällikkö Kulmia Group Oy

Tulevaisuuden skenaarioita, työtä ja johtamista, pohditaan usein teknologian näkökulmasta. Kone on ylivoimaisen nopea, sen laskentakapasiteetti kasvaa, eikä se tee virheitä. KTM Jonna Selroos on tutkinut tulevaisuuden työtä ja johtamista ihmisen roolin näkökulmasta. Ihmisten ja koneiden roolien sekoittuminen aiheuttavat muutospaineita työlle ja sen johtamiselle.

Antti Karjalainen

Johtaja – tämä sinun tulee ymmärtää ohjelmistorobotiikasta
Antti Karjalainen, toimitusjohtaja Robocorp

Ohjelmistorobotiikka mahdollistaa jo tänään tietotyön rutiinien automatisoinnin, ja tulevaisuudessa älykkäät ohjelmistorobotit tulevat olemaan osa yritysten jokapäiväistä arkea. DI, KTM Antti Karjalainen on Piilaaksossa ja Suomessa toimivan Robocorp startup-yhtiön toimitusjohtaja ja hänen tavoitteenaan on määritellä suunta tulevaisuuden ohjelmistorobotiikalle.

Älyteknologian mahdollisuudet ja haasteet perinteiselle tehdasteollisuudelle
Matti Sipilä, toimitusjohtaja, Suomen Sokeri Oy

Suomessa sokerin valmistuksella on pitkät perinteet; ensimmäinen sokeripuhdistamo aloitti toimintansa Turussa vuonna 1758. Suomen Sokeri Oy:n toimitusjohtaja Matti Sipilä avaa, miten 100 -vuotias perinteinen teollisuusyritys vastaa uuden teknologian haasteeseen ja mitä muutos käytännössä tarkoittaa.

AIKA

25.9.2019
Aamukahvi klo 8:00
Tilaisuus klo 8:30–11:00

PAIKKA

Amandan monitoimitila,
Eteläesplanadi 8,
00130 Helsinki

Auton saat Kasarmintorin Q-parkkiin.

HINTA

Tilaisuus on maksuton

ILMOITTAUDU TÄSTÄ