Johtaminen hiilloksella 16.1.2018

Kulmia Group Oy järjestää Johtaminen hiilloksella -tilaisuuden tammikuussa. Keskustelun aktivoijina vaikuttava joukko asiantuntijoita johtamisen muutoksesta tunteen, itseohjautuvuuden ja digitaalisuuden näkökulmasta.

Tule mukaan keskustelemaan mielenkiintoisista ja ajankohtaisista aiheista! Muista ilmoittautua viimeistään 9.1.2018.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Keskustelun herättäjinä:

  • Merja Ylä-Anttila, CEO, Mediahub Helsinki, Head of News, MTV CASE
  • Asko Schrey, yrittäjä, Accountor Holding Oy CASE
  • Evon Söderlund, Founder & Group CEO, Tapahtumahotelli Huone CASE
  • Ville Ojanen, psykologi, FT, Academy of Brain
  • Eevastiina Gjerstad, vaikuttamisvalmentaja, Gloriosus
  • Sami Jalonen, toimitusjohtaja, MLP
  • Joona Iso-Lotila, johtaja, Vantaan suun terveydenhuolto CASE
  • Leila Lehtinen, Commercial Director, Smarp CASE
  • Jouni Ukkonen, aluejohtaja, Fennia CASE

Varaa päivä ja ilmoittaudu nyt!

Parhain terveisin

Ara Hopia
Ara HopiaToimitusjohtaja, partneri
Katariina Strandman
Katariina StrandmanToimitusjohtaja
Innoduel

Ohjelma:

8.15 Verkostoitumisaamiainen
9.00 CASE MEDIAHUB: Myllerrysten vuodet mediassa – haastavimmat tilanteet / Merja Ylä-Anttila
9.45 CASE Huone: Power of Emotion in Your Event / Evon Söderlund
10.00 Kamarit:
1. Tunnemaailma
2. Itseohjautuvuus
3. Digitaalisuus
12.00 Lounas
13.00 Yhteenveto kamareista
13.45 CASE Accountor: Tunteet johtamisen murroksessa / Asko Schrey
14.30 Kahvi
15.00 Päätös

Keskustelun herättäjinä:

Merja Ylä-Anttila, CEO, Mediahub Helsinki, Head of News, MTV

Vastaava päätoimittaja Merja Ylä-Anttila on pitkän linjan journalisti, joka on aloittanut työskentelyn MTV3-kanavalla vuonna 1984. Päätoimittajana hän on toiminut vuodesta 1998 ja tätä ennen mm. politiikan toimituksen päällikkönä. Tällä hetkellä Ylä-Anttila toimii MTV:n vastaavana päätoimittajana ja tuotantoyhtiö Mediahub Helsingin toimitusjohtajana. Yhtiö tuottaa MTV:n uutisia ja muita sisältö- ja tapahtumatuotantoja. Merja Ylä-Anttilan leipälaji on politiikka ja sen kommentointi.

Asko Schrey, yrittäjä, Accountor

Asko Schrey on diplomi-insinööri ja oikeustieteen kandidaatti. Hän on tehnyt 37 vuoden työuran ensin rahoitusmaailmassa ja tällä vuosituhannella perus-tamansa Accountor Oy:n kehittäjänä. Digitalisaatio on ollut osa hänen elämäänsä vuodesta 1973, jolloin isän hankkima Canon-nelilaskin hämmästytti laskutikkuihin tottuneita koululaisia. Maailmanluokan suorituskykyyn tarvitaan Schreyn mukaan huipputiimejä, ei huippuyksilöitä.

Evon Söderlund, Founder & CEO, Huone Events Hotels Group

Evon was born in a small village in the Southern Malaysia. In 2005, she ended up in Finland and stayed for love. In Finland she studied Hospitality Management and developed her business idea. In 2012, she graduated with merits and a business plan named HUONE Event Hotel. In the same year, she became the founder and CEO of the World’s First Events Hotel – Huones est. Today, Evon is the Group CEO of HUONE and she is working hard on expanding HUONE abroad.

Anna-Mari Mattila, Petri Röytiö, Valuemate

Valuematen takana ovat Anna-Mari Mattila ja Petri Röytiö. Anna-Mari on datastrategioiden, asiakas- ja markkinaymmärryksen sekä analytiikan käytännön hyödyntämisen parissa monipuolisesti töitä tehnyt ammattilainen. Koulutukseltaan Anna-Mari on tuotantotalouden diplomi-insinööri. Anna-Mari haluaa auttaa kehittämään myyntiä ja markkinointia merkityksellisten tietojen avulla.

Petri on pitkään toiminut analyytikko (Data Scientists), joka on nähnyt käytännössä digitalisaation ja big datan mukanaan tuoman muutoksen yritysten toimintaan eri toimialoilla. Petrin tekemistä ohjaa tiedon käytännön hyödyntäminen data miningin ja matemaattisen mallintamisen avulla. Koulutukseltaan Petri on sovelletun matematiikan diplomi-insinööri.

Valuemate on yrityksille apu oman tiedon ja monipuolisen ulkoisen tiedon valjastamisessa hyötykäyttöön ja Valuematen motto onkin less hand-wave-dreaming, more hands-on-doing!

Ville Ojanen, aivotutkija, Academy of Brain

Kamari 1: Tunnemaailma

Ville Ojanen on aivotutkimuksesta väitellyt psykologi. Hän on erikoistunut inhimillistyvän työelämän ydinosaamisalueiden – kohtaamiskyvyn ja kokemustaitojen – kehittämiseen. Hänellä on vuosien kokemus vaativista kehittämishankkeista valmentajana ja coachaajana sekä työstä esimiehenä ja johtotehtävissä. Ojanen seuraa tiiviisti uusinta tutkimustietoa ja soveltaa sitä työssään.

Joona Iso-Lotila, johtaja, Vantaan suun terveydenhuolto

Kamari 2: Itseohjautuvuus

Joona Iso-Lotila on johtanut menestyksekkäästi useamman vuoden ajan suun terveydenhuollon organisaatioita Uudella maalla LEAN-periaatteita noudattaen. Tällä hetkellä Joona on vaikuttamassa vahvasti Uudenmaan maakunnan suun terveydenhuollon tulevaisuuden rakenteeseen ja toimintaan. Arvojohtaja joka näkee johtamisen kuuluvan eteen, taakse, sivuille ja keskelle.

Sami Jalonen, toimitusjohtaja, MLP

Kamari 2: Itseohjautuvuus

Sami Jalonen on MLP Modular Learning Processes Oy:n toimitusjohtaja ja henkilöstön kehittäjä. MLP edustaa Suomessa Wileyn Everything DiSC ja Five Behaviors of a Cohesive Team –valmennusohjelmia. Samin keskeisiä teemoja ovat mm. kypsä johtajuus, aito kommunikaatio ja luottamuksen rakentaminen. Ennen siirtymistään valmennustoimialalle hän on toiminut mm. media-alan johtotehtävissä.

Leila Lehtinen, Commercial Director, Smarp

Kamari 3: Digitaalisuus

Leila on johtanut asiakkaiden ja organisaatioidensa digitransformaatioita ja uusia toimintoja tuloksellisesti jo 2000-luvun alusta. Kesällä Leila hyppäsi vastaamaan suomalaissyntyisen globaalin kasvuyrityksen Smarpin kaupalliseksi johtajaksi ja samalla Kelan hallituksen jäseneksi. Smarp on syntynyt some-aikaan; Kela puolestaan uudistaa vahvasti palveluitaan digiaikaan. Johtajalta vaaditaan paljon, kun on hahmotettava toimintaympäristön muutokset ja teknologiset mahdollisuudet tekoälystä tietoturvaan perinteisen johtamisosaamisen lisäksi.

Jouni Ukkonen, aluejohtaja, Fennia

Kamari 3: Digitaalisuus

Jouni Ukkonen on toiminut esimiestehtävissä koko uransa ja nähnyt niin kriisi-, prosessi-, tulos-, tavoite- ja valmentavan johtamisen. Tällä hetkellä Ukkonen toimii aluejohtajana Fennian Kaakkoisella alueella ja johtaa myyjiä yhä haasteellisemmassa toimintaympäristössä jota digitaalisuus on tullut helpottamaan – vai onko? Ukkonen haluaa nostaa keskusteluun hyvän johtamistyön lisäksi myös suotuisan yrityskulttuurin ja alaistaidot.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

AIKA

16.1.2018
klo 8:15-15.00

PAIKKA

Tapahtumahotelli Huone
Jätkäsaari, Helsinki

HINTA

195 euroa (+ alv 24 %) / hlö

ILMOITTAUDU TÄSTÄ