PK-yrityksille suunnatussa KASVUAAMU-tilaisuudessa kuultiin oppeja ja oivalluksia Jungle Juice Bar-kasvuyrityksen toimitusjohtaja Noora Fagerströmiltä, joka avasi keinoja joukosta erottumiseen ja korosti asiakas- ja henkilöstökokemuksen merkitystä osana yrityksen kasvua. Nooran johdolla pohdittiin mahdollisuuksia menestyä maailmalla ja keskusteltiin kilpailukyvystä. Jungle Juice Bar-yrityksen konkreettinen menestystarina herätti keskustelua ja innoitti PK-yrittäjiä johtamaan yrityksiään erilaisten kasvun haasteiden yli kohti pitkäjänteistä menestystä.

Aurinkoisen tiistaiaamupäivän aikana Helsingin Ravintola Palacessa näkökulmaa yritysten kasvuun toi erityisesti myös Elinkeinoelämän Keskusliiton toimitusjohtaja Jyri Häkämies. Kaiken kaikkiaan KASVUAAMU-tilaisuudessa kuultiin strategiaan ja yrityskulttuuriin liittyviä näkökulmia, keskusteltiin PK-yritysten kansainvälistymisestä ja tuotiin esille tutkimustyö yritysten tilanteiden kartoittamisessa.

KASVUAAMU antoi mahdollisuuden vaihtaa ajatuksia kasvumahdollisuuksista ja toi vinkkejä PK-yritysten kasvun johtamisen haasteista selviämiseen.
Kulmia, MainIdea ja Innovation Networks Oy järjestävät jälleen mahdollisuuden verkostoitumiseen, ideointiin ja vinkkien saamiseen kun KASVUAAMU saa jatkoa syksyllä 2019.