Kasvuvirtaa digistä
ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Kasvuvirtaa digistä
PK-yritysten seminaari
21.4.2021 klo 9.00 – 11.30

Miten käytännössä digitalisoin yritykseni markkinoinnin ja myynnin?

Miten digiä hyödynnetään johtamisessa?

Miten saan digin avulla kannattavaa kasvua?

Digin hyödyntäminen kasvun tekemisessä on luultua helpompaa. Tule mukaan keskustelemaan ja verkostoitumaan. Saat käytännönläheisen tietopaketin kuinka digillä saadaan vauhtia yrityksesi markkinointiin ja myyntiin.

Haastattelimme PK-yritysten johtoa siitä, miten he ovat hyödyntäneet digiä markkinoinnissa ja myynnissä. Tule kuulemaan tulokset!

Maija Lehmusvirta

Webinaarin juontaa
MTV:n uutisankkuri
Maija Lehmusvirta.

Tervetuloa!

Yhteistyössä:

Kulmia Group Oy
Iona Studio

Seminaarin ohjelma

Avaus, ohjelman esittely ja pelisäännöt
Juontaja, uutisankkuri Maija Lehmusvirta

Meidän kasvutarina, CASE iLOQ
Heikki Hiltunen, toimitusjohtaja

Haastattelimme PK-yritysten johtoa: miten digiä hyödynnetään markkinoinnissa ja myynnissä?
Heli Koivu, tutkimusjohtaja, Kulmia Insight

Vielä ehdit digijunaan! – Miten digistä vauhtia PK-yritysten kasvuun?
Jens Mattsson, strategiajohtaja, Iona
Ara Hopia, perustaja, Kulmia

Meidän kasvutarina, CASE Framery
Ilkka Kaikuvuo, Co-founder
Tuukka Oksala, Sales Director – APAC

Meidän kasvutarina , CASE FiksuRuoka.fi
Juhani Järvensivu, toimitusjohtaja

Tauko

Meidän kasvutarina, CASE Kaalimato.com
Mikko Rosén, toimitusjohtaja

Meidän kasvutarina, CASE Bo LKV
Tuomo Räsänen, toimitusjohtaja

Kasvun esteet ja mahdollisuudet, päätöspaneeli
Tuomo Räsänen, Jens Mattsson, Ara Hopia
Arja Läärä, toimitusjohtaja, Kulmia Leaders

Yhteenveto ja tilaisuuden päätös

KASVUTARINAT

Heikki Hiltunen

Heikki Hiltunen, toimitusjohtaja
iLOQ

Aikaisemmin Hiltunen on työskennellyt mm. globaalina myynti-, markkinointi ja asiakaspalvelujohtajana Danfoss Drivessa 2014–2017, varatoimitusjohtaja Vacon Oyj:ssä vastuualueenaan myynti-, markkinointi- ja asiakaspalvelu 2002–2014, Tellabs Inc. EMEA-alueen myyntijohtaja ja Tellabs Oy:n toimitusjohtaja 2000–2002. Keskeisiä luottamustoimia hallituksen puheenjohtajuudet SM-Liiga Oy:ssa ja Hockey-Team Vaasan Sport Oy:ssa.

iloq

iLOQ on nopeasti kasvava ja kansainvälistyvä teknologiayritys, joka korvaa mekaanisia lukitusjärjestelmiä tarjoamalla digitaalisia pääsynhallintaratkaisuja. Yrityksen ratkaisut perustuvat sen itse kehittämiin teknologioihin ja omiin patentteihin, ja ne mahdollistavat elektronisen lukituksen ilman paristoja tai kaapeleita.

Ilkka Kaikuvuo

Ilkka Kaikuvuo, Co-founder
Framery

Ilkka Kaikuvuo on startup-intoilija, ”Äänekäs esimies” ja kohtuullinen maratonjuoksija. Hän on ollut Frameryn ja Surveypalin lisäksi lukuisten muiden yritysten kasvutarinassa mukana, toimii hallitusamatöörinä, enkelisijoittajana, kasvusparraajana ja haluaa aina parempaa.

framery

Framery Oy valmistaa äänieristettyjä neuvottelutiloja toimistoihin. Microsoft, Deloitte, Puma ja monet muut maailman johtavista yrityksistä käyttävät Frameryn neuvottelutiloja toimistoissaan ympäri maailmaa ratkaistakseen meluongelmia ja lisätäkseen henkilöstönsä onnellisuutta.

Tuukka Oksala

Tuukka Oksala, Sales director – APAC
Framery

Tuukka Oksala on Frameryn Aasian ja Tyynenmeren alueen myyntijohtaja, joka on ollut mukana kasvattamassa Frameryn globaalia myyntiä muutamasta miljoonasta yli sataan miljoonaan euroon.

Tuomo Räsänen

Tuomo Räsänen, toimitusjohtaja
Bo LKV

Tuomo Räsänen on Suomen nopeimmin kasvavan kiinteistönvälitysketjun Bo LKV:n toimitusjohtaja. Juristitaustainen Tuomo on aiemmin toiminut monipuolisesti kasvuhakuisten keskisuurten yritysten johtotehtävissä mm. Avauksessa, ja M-Branissa sekä aiemmin Sanoma-konsernissa. Hänellä on johtamis- ja esimieskokemusta erityisesti yritysten kasvun ja muutostilanteiden johtamisesta, yrityskaupoista, kansainvälistymisestä sekä digimurroksesta.

bo lkv

Bo LKV on asuntokaupan uudistaja ja Suomen nopeimmin kasvava kiinteistönvälitysyritys. Kymmenessä suomalaisessa kasvukeskuksessa asiakkaitaan palveleva Bo panostaa erityisesti myyntikohteidensa laadukkaaseen stailaamiseen, sisustuslehtitasoisiin kuviin sekä innovatiiviseen monikanavaiseen markkinointiin erityisesti digitaalisessa ympäristössä. Asiakkaita palvelemassa on välittäjien ohessa sisustussuunnittelijoita, markkinontisuunnittelijoita ja visualisteja. Yhtiön välittäjät myivät vuonna 2020 noin 4700 kohdetta eri puolella Suomea ja myydyn asiakasvarallisuuden arvo oli noin 1,3 mrd euroa.

Juhani Järvensivu, toimitusjohtaja
FiksuRuoka.fi

Juhani on Fiksuruoka.fi:n toimari ja yksi perustajista.

fiksuruoka

Fiksuruoka.fi on nopeasti kasvava teknologiayritys, joka vähentää Suomen ruokahävikkiä myymällä elintarvikkeiden sekä käyttötavaran poistoeriä kovilla alennuksilla verkkokaupassa www.fiksuruoka.fi.

Mikko Rosen

Mikko Rosen, toimitusjohtaja
Kaalimato.com

Vuoden 2020 verkkokauppavaikuttajaksi valittu Mikko Rosén on Kaalimato.com:in toimitusjohtaja ja markkinointivastaava. Hänen intohimonsa on konversio-optimointi ja verkkokaupan jatkuva kehittäminen analytiikan avulla, erilaisilla luovilla markkinointitoimenpiteillä liikenteen generointi verkkokauppaan sekä varsinainen myynti ja markkinointi verkkokaupassa itsessään.

kaalimato

Kentonec Oy on suomalainen perheyritys, joka tunnetaan paremmin markkinointinimellään Kaalimato.com. ”Nautintoa suomalaisiin koteihin” kauppaava Kaalimato myy seksileluja ja apuvälineitä. Yrityksen liiketoiminta on kannattavaa ja etenkin vuonna 2020 kasvanut koronapandemian aikana.

Ara Hopia

Ara Hopia, hallituksen pj, partneri
Kulmia Group Oy

Kulmia Group Oy:n perustajalla Ara Hopialla on yli 30 vuoden kokemus johtamisesta ja esimiestyöstä. Hän on toiminut mm. Leonian ja Sampo Pankin markkinointi- ja asiakashallintajohtajana ja myyntijohtajana. Hänellä on vankka kokemus johtoryhmien toiminnan kehittämisestä, kasvuohjelmien rakentamisesta, rekrytointi- ja perehdytysprosesseista sekä avainhenkilöiden rekrytoinnista.

Jens Mattson

Jens Mattson, strategiajohtaja
Iona Studio

Jens Mattson on kokenut digitaalisen ajan liikkeenjohdon konsultti ja hän on johdattanut suomalaisia suur- ja pienyrityksiä digitaalisuuden hyödyntämistä myynnin kiihdyttämisessä. Ionalla Strategy Directorin roolissa Jensin tekemistä leimaa projektista riippumatta käytännönläheisyys ja tuloskeskeisyys.

Heli Koivu

Heli Koivu, tutkimusjohtaja, partneri
Kulmia Insight Oy

Heli Koivu on käytännönläheinen tutkimuskokonaisuuksien rakentaja, tutkija ja valmentaja, jonka näkemyksen taustalla on 25 vuoden kokemus asiakkaiden ja asiakaskohtaamisten tutkimisesta ja työskentely Suomen johtavien palveluyritysten kanssa.

Arja Läärä

Arja Läärä, toimitusjohtaja
Kulmia Leaders Oy

Kulmia Leaders Oy:n toimitusjohtaja Arja Läärä on kokenut johdon rekrytoinnin, arvioinnin ja kehittämisen ammattilainen. Hänellä on 20 vuoden kokemus strategisesta resursoinnista, kotimaisista ja kansainvälisistä rekrytointiprosesseista, johdon henkilöarvioinneista ja auditoinneista sekä johtamisen kehittämisestä.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ