Kulmia & Live: Joulutekoja duunissa
Joulutekoja duunissa – Monimuotoisuus työelämän voimavarana

Joulutekoja duunissa on kampanja, jonka tavoitteena on jakaa kokemuksia erilaisista työelämän taidoista ja tuoda näkyväksi työelämän monimuotoisuutta sekä täsmätyöllisyyttä.

Monimuotoisuus työelämässä tarkoittaa kaikkea sitä erilaisuutta, mitä meissä ihmisissä on. Monimuotoisuuden määritteitä ovat ikä, sukupuoli, vammaisuus, terveydentila, etninen alkuperä, kansalaisuus, kieli, uskonto, vakaumus ja seksuaalinen suuntautuminen. Monimuotoisuus on voimavara, joka edistää toimintatapojen ja palveluiden kehittymistä.

Täsmätyökykyisellä on käytössään osa työkyvystään ja halu tämän kyvyn käyttämiseen. Täsmätyökykyiset ovat monimuotoinen ryhmä ja työtä mukauttamalla työkyvyn alentuma ei useinkaan vaikuta heidän työpanokseen.

Joulutekoja duunissa -kampanjan järjestävät Kulmia Group ja Live-säätiö. Kampanjassa toteutamme yhteisen etätyöpäivän 10.12., jolloin tutustumme toistemme työkulttuuriin, opimme toinen toisiltamme ja haastattelemme yritysjohtoa, miten he näkevät monimuotoisen työyhteisön. Lisäksi toteutamme aiheesta sähköisen kyselyn ja jaamme joulukuun aikana informaatiota täsmätyöllistymisestä ja työelämän monimuotoisuudesta eri kanavissa.

Voit osallistua kampanjaan vastaamalla täsmätyöllistymistä koskevaan kyselyyn tästä: https://response.questback.com/kulmiainsight/JoulutekojaDuunissa2021
(kysely on avoinna 15.12. asti) ja seuraamalla somessa hashtagia #joulutekojaduunissa

Linkedin: @KulmiaGroup @Live-säätiö #joulutekojaduunissa
Twitter: #joulutekojaduunissa

Lisätietoja:
Kulmia Group, toimitusjohtaja, partner, Kalle Lappalainen, kalle.lappalainen@kulmia.fi, p. 040 513 0616
Live-säätiö, toimitusjohtaja Marja Pajulahti, marja.pajulahti@inlive.fi, p. 040 842 8665

Kulmia Group on asiakaskokemuksen, johtamisen ja myynnin kehittämiseen erikoistunut asiantuntijatalo, joka auttaa asiakkaitaan menestymään kehittämisen, tutkimuksen ja rekrytoinnin keinoin. Kulmialla työskentelee noin 20 asiantuntijaa. Asiakkaina ovat suomalaiset ja Pohjoismaissa toimivat omien toimialojensa johtavat organisaatiot. Työtapamme on hyvin käytännönläheinen ja uskomme, että menestys ja kasvu tehdään arjessa.
www.kulmia.fi

Live-säätiö työskentelee sen hyväksi, että mahdollisimman moni pystyy toimimaan suomalaisen yhteiskunnan täysipainoisena jäsenenä. Live tarjoaa yksilöasiakkailleen ammatillista erityisopetusta, neurologista kuntoutusta, ammatillisen koulutuksen ja kuntoutuksen sekä työllistymisen valmennus- ja asiantuntijapalveluita. Live-säätiön palveluksessa työskentelee noin 700 asiantuntijaa. Säätiön toiminnan vuosittaiset tuotot ovat 43 MEUR. Kokonaisopiskelijamäärämme on 1800. Työllistymis-, kuntoutus- ja valmennuspalveluiden asiakasmäärämme on 5300. www.livesaatio.fi

Jaa kirjoitus haluamallasi tavalla!