Tapani Pöllänen (partneri, valmennusjohtaja) sekä Tuuli Harju (seniorikonsultti) omaavat yhdessä noin 20 vuoden edestä coaching-osaamista. Nyt parivaljakolla on taskussaan myös virallinen Certified Business Coach todistus. Tuoreet Business Coachit täydentävät nyt Kulmian coaching-osaamista yhdessä senikorikonsultti Helena Wiljanderin kanssa.

Kevään ohjelma on antanut vahvistusta ennen kaikkea itsensä johtamiseen ja siihen, kuinka tavoitteellisella coachingilla pystyy herättämään coachattavassa rohkeutta lähteä itse viemään omaa kehittämisprosessiaan eteenpäin. Coachaava ote on aina ollut osa työtäni, tämän myötä se vahvistuu entisestään!”, kertoo Tapani Pöllänen.

Coaching on ennen kaikkea kumppanuutta ajattelua herättävässä ja luovassa prosessissa, jonka avulla asiakasta inspiroidaan henkilökohtaisen ja ammatillisen potentiaalinsa täysipainoiseen hyödyntämiseen (http://www.icffinland.fi/tietopankki/).

Coaching toimii erityisen hyvin silloin, jos johtamis- tai myyntikokemusta on jo olemassa, mutta Sinulla on tunne, että et kuitenkaan pääse itse tai joukkoinesi huippusuoritukseen. Coaching auttaa kirkastamaan tavoitteen, hahmottamaan tekemisen fokuksen ja löytämään omien vahvuuksiesi kautta seuraavat stepit. Heittäydy rohkeasti mukaan coachingin pyörteisiin”, kehottaa Tuuli Harju.

Ota yhteyttä Kulmian coacheihin ja tutustu, miten coaching-ammattilaisemme voivat auttaa sinua saavuttamaan täyden potentiaalisi!

Tapani Pöllänen
Tapani PöllänenValmennusjohtaja, partneri
Tuuli Harju
Tuuli HarjuSeniorikonsultti
Helena Wiljander
Helena WiljanderSeniorikonsultti