MainIdea on osa Kulmia Groupia, joka tarjoaa ammattitaitoa strategian rakentamisessa ja arkeen viennissä, johtamistaitojen ja esimiestyön parantamisessa sekä myynnin ja asiakaskokemuksen kehittämisessä. Lähestymme asiakkaidemme haasteita ja mahdollisuuksia kolmesta kulmasta: tutkimus, konsultointi ja valmennus.

MainIdealla toteutamme Suomen suurimmille yrityksille räätälöityjä, kohdennettuja mittauksia, jotka kääntävät katseen kehittymisen kannalta oleelliseen tietoon. Autamme asiakkaitamme parantamaan asiakaskokemusta, kasvattamaan myyntiä ja löytämään käytännönläheisiä keinoja sitouttaa ja motivoida henkilöstöä entistä parempiin tuloksiin.

Nyt etsimme analyyttista ja aikaansaavaa tutkimusasiantuntijaa.

Tätä tarjoamme

MainIdea toimii osana Kulmia Groupia, joten pääset mukaan tuottamaan faktaa perustaksi laaja-alaisiin liiketoiminnan kehityshankkeisiin. Samalla pääset mukaan innovatiiviseen joukkoomme, jossa töitä tehdään tosissaan, muttei totisina.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän, jossa pääset kehittymään ja toimimaan keskeisessä roolissa erilaisten tutkimusmenetelmien käytössä, datan raportoinnissa ja analysoinnissa sekä niiden kehittämisessä. Perehdytämme sinut huolella työtehtäviisi ja tapaamme toimia.

Toimintatapamme ei ole perinteistä tutkimusyritystyöskentelyä: lähestymme tutkimusta konkretian, tiedon hyödynnettävyyden ja tulosten kehittämisen näkökulmasta. Toimimme aina ajanhermolla, ennakoiden tulevaa.

MainIdean toimisto sijaitsee Vallilassa (Teollisuuskatu 21) ja Kulmian keskustassa (Unioninkatu 22).

Tätä odotamme

Olet kiinnostunut ratkaisemaan asiakasyritysten haasteita, ja haluat olla mukana kehittämässä heidän toimintaansa. Sinulla on kaupallista taustaa tai kokemusta, jota pystyt hyödyntämään omassa roolissasi.

Tiedonkeruu, datan käsittely, analysointi ja raportointi ovat tässä tehtävässä keskeisessä roolissa. Odotamme sinulta vahvaa analyyttisyyttä sekä taitoa jatkuvasti kehittää tutkimusmenetelmiä. Luvut, graafit ja analyysit ovat sydäntäsi lähellä ja nautit niiden tuottamisesta. Olet tottunut hyödyntämään erilaisia järjestelmiä työssäsi ja käytät niitä sujuvasti. Työ vaatii sinulta myös vankkumatonta tarkkuutta ja kykyä hallita laajoja kokonaisuuksia.

Tehtävässä työskentelet osana tiimiä, mutta odotamme sinulta kykyä työskennellä myös itsenäisesti ja tehokkaasti nopeastikin vaihtuvissa tilanteissa. Joustavuudella saavutat paljon.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV:si osoitteeseen: katariina.strandman@mainidea.fi 30.4.2017 mennessä. Liitä mukaan myös palkkatoiveesi.

Jos mielenkiintosi heräsi, soita, niin jutellaan lisää!

Katariina Strandman, toimitusjohtaja, puh. 050 413 2392