Kulmian tutkimusyhtiö MainIdean rivistöön on saapunut uutta osaamista – tervetuloa Minna! Minna saapuu MainIdeaan Questbackistä, jossa hän työskenteli lähes kymmenen vuotta tutkimustyön saralla. Minna on tutkimuksen rautainen ammattilainen ja tulee vahvistamaan MainIdean tutkimustiimiä järjestelmäosaamisellaan, asiakastyöllä sekä valloittavalla positiivisella energiallaan.

Odotan ammattitaitoista ja osaavaa tapaa löytää asiakkaan toiminnan ”kipupisteet”, näiden tehokasta mittausta ja tulosten käytäntöön vientiä yhdessä asiakkaan kanssa.  Odotan myös Kulmian kolmen kulman saumatonta yhteispeliä – tällä saavutetaan tehokas tekemisen meininki. Odotan myös oppivani paljon varsinkin valmennuksen puolelta, sillä tämä on minulle uusi ja kiinnostava liiketoiminnan alue.

Minnan erityisosaamista ovat tutkimusprosessien hallinnointi aina tutkimuskysymysten suunnittelusta datan visualisointiin ja tiedon hyödyntämiseen asti. Uteliaan asenteen omaava Minna tulee MainIdeassa keskittymään etenkin sisäisten projektinhallintaprosessien kehittämiseen ja uusien tutkimusmahdollisuuksien löytämiseen.