Myyntijohdon kasvupajat

Myyntijohdon kasvupajat starttaavat 16.11. – varaa paikkasi nyt!

Tule rikastuttamaan myynnin johtamisen työkalupakkiasi ja treenaamaan ihmisen kanssa onnistumista! Järjestämme myynnin johdossa toimiville energisen pienryhmävalmennuksen, joka koostuu kolmesta kasvupajasta.

Kasvupajoissa pääset jäsentämään omaa myynnin johtamistyötäsi, vaihtamaan kokemuksia muiden myyntijohtajien kanssa ja rakentamaan oman konkreettisen kehityssuunnitelman tähän hetkeen. Haasta itsesi kasvuun yhdessä kokeneiden valmentajiemme sekä eri alojen kollegoiden kanssa.

Saat keinoja selättää myynnin johdolle tyypillisiä haasteita:

  • Millaiset tavoitteet rakentavat kasvua?
  • Millainen on minun roolini myynnin johtamisessa?
  • Mihin myynnin johtamisessa tulisi juuri nyt keskittyä?
  • Miten johdan ihmisiä paremmin? Miten saan eri tavoin suoriutujat aktivoitua ja motivoitua?
  • Miten annan palautetta hyvässä, entä haasteellisessa tilanteessa?
  • Miten asiakkaita otetaan mukaan myyntiin ja sen suunnitteluun?

Sisältö ja aikataulu

Ohjelma koostuu kolmesta osallistavasta kasvupajasta:

16.11. klo 9–11 Minä myynnin johtajana
27.11. klo 13–15 Asiakkaat myynnin johtamisen keskiössä
13.12. klo 13–15 Myynnin ammattilaiset tiimissäni

Kasvupajat toteutetaan Kulmian tiloissa (Tripla, Firdonkatu 2, Helsinki). Myös etäosallistuminen Teamsillä on mahdollista. Lupaamme, että etänäkin osallistuvat ovat aktiivisesti mukana!

Kasvu ja oivallukset syntyvät yhdessä sparraillen, luottamuksellisesti kokemuksia ja näkemyksiä vaihtaen sekä omaa kehityssuunnitelmaa rakentaen.

Osallistumismaksu sisältää kasvupajat, henkilökohtaisen alkukeskustelun valmentajan kanssa ja kaikki materiaalit Kulmian oppimisalustalla. Bonuksena energialataus ja uutta draivia myynnissä onnistumiseen!

Hinta: 395 € + alv.

Kasvupajojen valmentajina ovat karismaattinen kaksikkomme Tapsa ja Tomi. He vastaavat mielellään myös mahdollisiin kysymyksiin!

Kulmia on liiketoiminnan kehittämisen kumppanisi. Autamme asiakkaitamme menestymään jatkuvan muutoksen keskellä. Syvemmälle katsova ymmärrys, näkemys, kokemus ja yhdessä tekeminen muuttavat puheet arjen teoiksi.