Opintomatka Singaporeen 20-27.1.2019

Hyvä yrityspäättäjä,

KULMIA kutsuu sinut mukaan Singaporeen!

Teimme pari vuotta sitten menestyksellisen opintomatkan Yhdysvaltoihin asiakaskokemukseen liittyen. Nyt on vuorossa Singapore, teemana digitalisaatio, tekoäly ja robotiikka. Opintomatka digitalisaation edelläkävijämaahan Singaporeen järjestetään 20-27.1.2019.

Ilmoittaudu mukaan viim. 17.12.2018

Digitalisaatiossa, automaatiossa, tekoälyssä ja robotiikassa on kyse tekemisen tehostamisesta. Tiedolla sekä datalla on merkittävä rooli kehityksessä ja työtehtävien muutoksessa. Kun rutiinitehtävät automatisoidaan, kasvaa samalla ihmisten johtamisen merkitys. Miten tämä kaikki heijastuu työntekijä- ja asiakaskokemukseen? Miten ottaa paras hyöty irti omassa liiketoiminnassa?

Opintomatkan aikana keskitytään digitalisaation, tekoälyn ja robotiikan näkökulmasta tulevaisuuden uuteen tapaan tehdä työtä ja johtaa ihmisiä. Matkan aikana pääset sparraamaan ja rakentamaan oman yrityksesi uutta digitaalisuuden ja tekoälyn tiekarttaa. Päivittäisillä työpajoilla vedämme yhteen päivän tärkeimmät opit ja työstämme konkreettisia ideoita – kukin omaan liiketoimintaansa.

Ryhmä tulee koostumaan max. 15 suomalaisesta yritysjohtajasta. Mukaan on lähtemässä yritysjohtoa liiketoimintajohtajista toimitusjohtajiin merkittävistä suomalaisista yrityksistä eri toimialoilta mm. kaupan-, finanssialan ja televiestinnän johtavista yrityksistä.

Mutta vielä siis ehdit mukaan tähän erinomaiseen matkaan ja matkaseuraan!

Matkaan sisältyy kahden päivän EmTechAsia huippuseminaari, tutustumisia edelläkävijäyrityksiin (mm. Singtel, Honestbee, YCH) sekä vierailu Singaporen valtion Govtech digiohjelmaan, teemalla: ”Singapore Transformation towards a smart nation”. (Katso yrityskäynnit ja tarkempi ohjelma alla!)

Ohessa linkki EmTech Asia 2019 seminaarin teemoihin: www.emtechasia.com/conference/key-themes
sekä linkki Singaporen valtion digihankkeen kotisivulle: www.tech.gov.sg

Matkaohjelma 20-27.1.2019

SUNNUNTAI 20.1.

Klo 23:55

Iltalento Helsingistä

MAANANTAI 21.1.

Klo 17:15

Saapuminen Singaporeen
Kuljetus hotellille ja majoittuminen
www.robertsonquay.intercontinental.com

Suurlähettiläs Paula Parviaisen vastaanotto ja tervetuloillallinen
Suomen suurlähetystö

TIISTAI 22.1.

EmTech Asia päivä 1

Workshop 1
Mitä opin tänään?

Vapaaehtoinen kaupunkikierros ja illallinen
Ravintola Jumboseafood
www.jumboseafood.com

KESKIVIIKKO 23.1.

EmTech Asia päivä 2
Päivän teema

Workshop 2
Päivän oivallukset

Vapaaehtoinen iltaohjelma
(tarkentuu..)

TORSTAI 24.1.

YRITYSKÄYNNIT

Yrityskäynti 1
Govtech Singapore
Älykäs valtio

Yrityskäynti 2
Singtel Singapore
Kuluttajakauppa nyt ja tulevaisuudessa

Lounas

Yrityskäynti 3
Honestbee
Älykäs kauppa

Workshop 3
Tapahtumahotelli Huoneella

Mitä opin tänään?

PERJANTAI 25.1.

YRITYSKÄYNNIT

Yrityskäynti 4
Association of Banks
Tekoäly ja robotiikka pankissa

Yrityskäynti 5
(valinnainen)
A: Excove Design
Älykäs palvelumuotoilu

TAI

B: Google Singapore
(tarkentuu..)

Lounas

Yrityskäynti 6
YCH
Edelläkävijän logistiikka

Workshop 4
Tapahtumahotelli Huoneella

Yhteenveto reissusta

Yhteinen päätösillallinen
Ravintola Stellar, 62 krs.
www.stellarrestaurant.sg

LAUANTAI 26.1.

VAPAA PÄIVÄ

Klo 21:00

Lähtö hotellilta

Klo 23:45

Iltalento

SUNNUNTAI 27.1.

Klo 5:45

Saapuminen Helsinkiin

Muutokset ohjelmaan mahdollisia.

Emtech Asia

Pakettihinta 6900€ + alv

 • Lennot
 • 5 tähden hotellin
 • 5 huippuyrityskäyntiä
 • Govtech Singapore, teemalla:
  Singapore Transformation
  towards a smart nation
 • 2 päivän huippuseminaarin
 • Työpajat joissa rakennetaan
  yrityksellesi oma roadmap
  digitaalisuuteen
 • Ohjelman illalliset
 • Kuljetukset
Ilmoittautuminen on päättynyt

Hotelli

InterContinental
Singapore Robertson Quay

Intercontinental Singapore Robertson Qua

Majoitumme hotelli InterContinental Singapore Robertson Quay:ssa. Alueen historian inspiroimana, hotellin suunnittelussa yhdistyy elementtejä Robertson Quayn teollisesta menneisyydestä, viimeisteltynä nykyaikaisilla tyylikkäillä yksityiskohdilla.

Tämä ylellinen viiden tähden hotelli sijaitsee keskeisellä paikalla, Singaporen joenrannalla, tarjoten paitsi hulppeat näkymät myös erittäin keskeisen sijainnin. Nykyään naapurusto on muuttunut kosmopoliittiseksi alueeksi, josta löytyy on useita ravintoloita, erikoisliikkeitä ja viehättäviä kahviloita.

www.robertsonquay.intercontinental.com

Yrityskäynnit

GOVTECH SINGAPORE – THE SMART NATION INITIATIVE – ÄLYKÄS VALTIO
Kun valtion koko infrastruktuuri rakennettua tukemaan uusinta tekniikkaa – parantaakseen kaikkien singaporelaisten elämää.

Vierailemme Singaporen the smart nation initiative valtion yksikössä jossa kuulemme Singaporen mielenkiintoisesta ”älykäs valtio” ohjelmasta.
www.tech.gov.sg

SINGTEL SINGAPORE – KULUTTAJAKAUPPA NYT JA TULEVAISUUDESSA
Miten analytiikan ja reaaliaikaisen informaation avulla voidaan luoda taivasta hipova asiakaskokemus?

Yksi maailman suurimmista telekommunikaatioalan yrityksistä. Mitä voimme oppia heidän digi- ja itsepalveluratkaisuista. Miltä näyttävät nykyaikainen kuluttajamyynti ja -myymälä nyt ja miltä ne voisivat näyttää tulevaisuudessa.
www.singtel.com

HABITAT BY HONESTBEE – ÄLYKÄS KAUPPA
Miltä näyttää täysautomatisoitu työpaikka? Mikä on ihmisen rooli tässä kokonaisuudessa? Kuinka tätä johdetaan?

Singaporen ensimmäinen älykäs ruokakauppa ja ravintoa yhdistelmä, jossa teknologia poistaa mm. jonottamisen ja normaalit maksukäytännöt.

”We’re a multi-sensory, tech-meets-food grocery and dining experience like no other!”

www.habitat.honestbee.sg

THE ASSOCIATION OF BANKS IN SINGAPORE – TEKOÄLY JA ROBOTIIKKA PANKISSA
Työn uusia muotoja ja automatisoituja prosesseja – ihmisen ja automatisaation kollaboraatio

Teemalla ”The role of applied AI & Robotics in banking” vierailemme Singaporen pankkiyhdistyksessä, jonka jäsenenä on yli 100 Singaporelaista tai ulkomaista Singaporessa toimivaa pankkia.

”Our Vision is to be an effective platform for our members to engage with multi-stakeholders to find solutions to implement and promote best banking practices.”

www.abs.org.sg

EXCOVE DESIGN – ÄLYKÄSTÄ PALVELUMUOTOILUA

Kuulemme suomalaisperäisen digitaalisen kehitysyrityksen strategiasta ja tekemisestä Singaporessa, jossa valtio on vahvasti tukenut uuden tyyppisen ajattelevan palvelumuotoilun ”Design thinking” yrityksiä mm. kuluttajien motivointiin ja ajatusten myyntiin suurille joukoille (We are the digital growth company).

www.exove.com

YCH – EDELLÄKÄVIJÄN LOGISTIIKKA

Singaporen menestyksekkäin logistiikka yritys, joka pitää itsensä jatkuvasti uuden teknologian hyödyntämisen etulinjassa.

”Our passion for supply chain excellence is fuelled by our belief that the supply chain sector has a key role to play in driving economic growth and ensuring a more sustainable future.”

www.ych.com

Muutokset yrityskäynteihin mahdollisia.

EmTech Asia 2019

Miten teknologia muuttaa maailmaa? Miten teknologia muotoilee tulevaisuuden työtä? Miten ne muuttavat maailmaa, tekemistä ja johtamista?

”Maailman vaikuttavimmat johtajat ja innovaattorit tulevat EmTech Asiaan. Kuule ja inspiroidu niistä, jotka ajavat seuraavan sukupolven teknologisia läpimurtoja ja muuttuvat maailmaa.”

EmTech Asia on teknologian, liiketoiminnan ja kulttuurin kohtaamispaikka. Kahden päivän seminaari aikana pääset tutustumaan tulevaisuuden teknologioihin yhdessä muutosta johtavien yritysten kanssa.

Ymmärtämään usean toimialan liittyviä viimeisimpiä teknisiä trendejä ja niiden vaikutusta ihmisten vuorovaikutukseen teknologian avulla, virtuaaliympäristöihin ja terveyteen sekä työssä jaksamiseen.

Verkostoitumalla ja jakamalla ajatuksia sekä kokemuksia lähes 1 000 muun osallistujan kanssa, pääset oivaltamaan, miten kehittyvät teknologiat voivat vaikuttaa omaan yritykseesi, ennen kaikkea oppimaan, miten hyödyntää näitä teknologioita omassa liiketoiminnassasi.

Linkki seminaarin sivuille www.emtechasia.com

Seminaarin teemat www.emtechasia.com/conference/key-themes

Emtech Asia teemat

Workshopit

Jokaisen päivän päätteeksi käymme työpajassa yhdessä läpi mitä olemme huomioineet ja oppineet päivän aikana. Ammattilaisten fasilitoiman keskustelun pohjalta haemme yhdessä ideoita kotiin vietäväksi oman yrityksen toiminnan kehittämiseksi digitaalisuuden, tekoälyn ja robotiikan alueilta.

Jokaiselle osallistujalle jaetaan matkan aluksi työkirja, jota hän voi hyödyntää matkan aikana ja yhteisissä työpajoissa. Viimeisen työpajan tavoitteena on pohtia ja rakentaa omalle yritykselle ylätason suunnitelma ja ”road map” oman liiketoiminnan kehittämiseksi digitaalisuuden, tekoälyn ja robotiikan osalta tunnistettujen mahdollisuuksien ja ideoiden pohjalta.

Työpajojen vetäjinä toimivat Kulmian kokeneet johdon konsultit Ara Hopia (toimitusjohtaja ja partneri) ja Jan Kajander (konsultointijohtaja ja partneri), jotka ovat auttaneet lukuisia merkittäviä suomalaisia ja kansainvälisiä yrityksiä oman toimintansa kehittämisessä.

Tapahtumahotelli Huone Singapore

Kokoushuoneet ovat valitettavan usein klaustrofobisia, ankeita loukkoja, joissa räikeät tai olemattomat valot tukahduttavat vähäisenkin inspiraation ja energian. Siksi Tapahtumahotelli HUONE on päättänyt toteuttaa konseptin täysin uudella tavalla.

Tapahtumahotelli HUONE Singapore tarjoaa meille workshop työskentelyä varten puitteet, jotka auttavat pääsemään innovatiivisiin tuloksiin. Huoneet ovat hyvin valaistuja, letkeän viihtyisiä ja älyllä suunniteltuja tiloja, tukemaan kaikenlaisia kohtaamisia bisnestilanteissa. Jotta osallistujilla olisi tilaa liikkua, ajatella, käydä keskusteluja – ja ennen kaikkea tehdä oikeita päätöksiä.

www.huone.events/sg

Tapahtumahotelli Huone Singapore
Ilmoittautuminen on päättynyt