Tommi Patanen Kulmian partneriksi 1.9.2022

DI Tommi Patanen aloittaa Kulmian partnerina 1.9.2022 alkaen, keskittyen erityisesti asiakkaidemme vaativiin muutoshankkeisiin, toiminnan tehostamiseen ja johtamisen kehittämiseen. Patasella on lisäksi vastuualueenaan Kulmian julkishallinnolle tarjoamat johtamisen ja kehittämisen hankkeet. Patanen on toiminut viimeksi Loikka Solutions Oy:n toimitusjohtajana.

Tommi Patanen on kokenut liiketoiminnan uudistaja ja liikkeenjohdon konsultti. Hänellä on 25 vuoden kokemus konsultointi- ja ohjelmistoliiketoiminnasta, josta yli 15 vuotta eri johtamisrooleissa alan johtavissa yrityksissä. Tommin ydinosaamista on toiminnan tehostaminen erityisesti palveluliiketoiminnassa ja ICT-ratkaisujen käyttöönotossa, rakenne- ja johtamisjärjestelmäuudistukset sekä strategiatyö ja strategian toimeenpanon johtaminen.

Kulmian hallituksen puheenjohtaja Ara Hopia ja toimitusjohtaja Laura Santasalo toivottavat Tommin tervetulleeksi: “Tommin mukaantulo vahvistaa Kulmian kasvua. Asiakkaanamme on alansa johtavia toimijoita yksityiseltä sektorilta ja nyt panostamme laajemmin myös julkiseen sektoriin, jonka konsultoinnista ja toimintalogiikasta Tommilla on erinomainen kokemus.”

”Kulmia on yhtiönä ottamassa vahvasti seuraavia askelia eteenpäin kasvu-urallaan. On ilo päästä tekemään yhdessä töitä Kulmian rautaisten ammattilaisten kanssa. Kulmiassa minua houkutteli erityisesti tekemisen käytännönläheisyys sekä tinkimätön asenne saada aikaan konkreettisia asiakashyötyjä. Uskon, että pystyn oman kokemukseni kautta vahvistamaan Kulmian jo ennestään vahvaa osaamista johtamisen kehittämisessä, vaativien muutosten toimeenpanossa, toiminnan tehostamisessa ja digitalisaatiossa. Kulmia tulee panostamaan lisäksi vahvasti myös julkiseen sektoriin, jonka konsultoinnista minulla on pitkällinen kokemus ja tunnen hyvin sektorin ja sen kehittämisen tarpeet”, kertoo Patanen.

Lisätietoja:

Ara Hopia
Ara HopiaHallituksen puheenjohtaja, partner
Laura Santasalo
Laura Santasalo Toimitusjohtaja, partner

Kulmia on vuonna 2004 perustettu asiakaskokemuksen, johtamisen ja myynnin kehittämiseen erikoistunut asiantuntijatalo. Kulmian yhtiöitä ovat Kulmia Group, Kulmia Insight ja Kulmia Leaders, joissa työskentelee yhteensä yli 20 asiantuntijaa. Työtapamme on käytännönläheinen ja uskomme, että menestys ja kasvu tehdään arjessa. Asiakkaamme ovat pohjoismaisia toimialojensa johtavia organisaatioita. Kulmian liikevaihto oli vuonna 2021 noin 2,3 milj. euroa ja vuoden 2022 liikevaihdoksi ennakoidaan noin 3 milj. euroa. www.kulmia.fi 

Jaa kirjoitus haluamallasi tavalla!