Yhteistyökumppanit

Tutustu ohesta verkostoomme ja yhteistyökumppaneihimme.

Adinum Koulutusseteli

Koulutussetelin avulla hankittu valmennus sopii henkilölle joka on suuntaamassa uudelle alalle, työnantajan maksamana työsuhde-etuna omaan kehittymiseen tai irtisanomistilanteisiin liittyvän koulutusvelvollisuuden täyttämiseksi.

Lue lisää koulutussetelin eduista >>

Business Finland Innovaatioseteli

Innovaatioseteli on Business Finlandin tutkimus- ja kehitystuki pk-yrityksille, joilla on uusi kansainvälistä kasvupotentiaalia omaava tuote- tai palveluidea ja jonka eteenpäinviemiseksi yritys tarvitsee ulkopuolista osaamista. Innovaatiosetelin avulla yritykset voivat ostaa uutta tietoa ja osaamista liiketoimintansa kasvun tueksi.

Kulmian palvelut Innovaatiosetelillä:

  • Innovaatioprojektien valmistelu
  • Digitaaliset tuote- ja palvelustrategiaselvitykset
  • Kohdemarkkinoiden tuotekohtaiset selvitykset
  • Tuote- tai palveluinnovaation esiselvitykset ja valmistelut
  • Palveluiden ja tuotteiden älykkyyden ja digitalisoinnin kehittäminen
  • Tutkimuspalvelut

Lisätietoa Innovaatiosetelistä Business Finlandin sivuilla >>

Innoduel

Innoduel tarjoaa vuorovaikutteisen osallistamisen ja yhteiskehittämisen digitaalisen työkalun.

innoduel.com

IONA

Iona tarjoaa palveluja digitaalisesta strategiasta konkreettisten ratkaisujen suunnitteluun ja kehittämiseen. Se auttaa asiakkaitaan kasvattamaan liiketoimintaansa ja maksimoimaan digitaalisuuden hyödyt keskittymällä digitaaliseen myyntiin, verkkokauppaan sekä uuden liiketoiminnan kehittämiseen ja innovaatioihin.

iona.studio

Liike-elämän ja Johdon Konsultit LJK ry

Useimmat Kulmian asiantuntijat ovat LJK:n hyväksymiä konsultteja ja ovat suorittaneet kansainvälisesti korkeimman konsultoinnin pätevyyssertifikaatin Certified Management Consultant (CMC).

ljk.fi

MLP Modular Learning Processes Oy

MLP Oy tarjoaa yritysvalmentajille, organisaatioille ja oppilaitoksille parhaat työkalut johtamisen ja tiimityöskentelyn kehittämiseen sekä konfliktikyvykkyyden vahvistamiseen. MLP on ainoa yritys Suomessa, joka sertifioi Everything DiSC® ja The Five Behaviors -valmennusratkaisujen käyttäjiksi.

mlp.fi