Energiaa on johdettava

Energia on harvoin hukassa. Useimmiten kyse on sen suuntaamisesta. Reaktiivinen poukkoilu eteen tulevien asioiden välillä kertoo, etteivät prioriteetit ole selvillä. Toisinaan huolena on tekijöiden ja tekemisen riittävyys: onko meillä tarvittavaa osaamista ja ovatko osaajat oikeilla paikoillaan? Kumpikin haaste palautuu johtamiseen: kuinka esihenkilöt luovat ja suuntaavat energiaa organisaatiossa?

Inspiraatiopuhujat voivat tuoda hetkellistä innostusta, mutta pysyvä muutos vaatii johtamisen taitoja, yhteisten periaatteiden viemistä arkeen sekä kollegoiden tukea. Esihenkilöiden tehtävänä on varmistaa yhteinen näkemys tärkeimmistä tavoitteista sekä pitää huolta, että oikeat ihmiset ovat oikeilla paikoilla hyödyntämässä omia vahvuuksiaan.

“Henkilöstöasiat vaativat uudenlaista otetta ja yhteistyöstä on ollut meille tosi iso etu.”

Hannu Aaltonen,
Kauppias,
K-Citymarket Kupittaa

KYSY MINULTA LISÄÄ

Ara Hopia

Ara Hopia

Arjen tulokset varmistetaan yhteisillä pelisäännöillä ja rutiineilla. Kun perusasiat rullaavat, vapautuu energiaa innostukseen ja heittäytymiseen. Kuunteleva, kannustava ja yhteistä tekemistä suuntaava johtaja mahdollistaa kaikkien loistamisen.

Olipa tavoitteenasi kehittää johtoryhmän työskentelyä, vahvistaa esihenkilötaitoja tai löytää yhteinen näkemys visiosta ja tavoitteista, Kulmia on kumppanisi. Sparraamme kanssasi toiminnallistetun strategian, joka ei jää pöytälaatikkoon. Avullamme luodut johtamis- ja toimintamallit varmistavat yhteiset pelisäännöt ja johdon valmennusohjelmat vievät muutoksen arkeen. Saat selkeän näkemyksen henkilöstökokemuksen nykytilanteesta henkilöstöymmärryksen sekä työkulttuurin tutkimuksistamme. Suorahaku ja valmentava rekrytointi puolestaan varmistavat oikeat osaajat oikeille paikoille.

”Valmentaja tuntee meidän yrityksemme kulmakivet ja liiketoiminnan, jonka ansiosta olemme saaneet syvyyttä valmennukseen. Olemme saaneet lisäarvoa, jonka Kulmia on tuonut oman osaamisen kautta.”

Atte Leppänen, liiketoiminnan kehitysjohtaja, Sweco Rakennetekniikka

KYSY MINULTA LISÄÄ

Kalle Lappalainen

Kalle Lappalainen

AJANKOHTAISTA

Kuinka lisäät kasvua vauhdittamalla myyntiä ja asiakaskokemuksen kehitystä?

Miten tehostat toimintaa vahvistamalla sisäistä yhteistyötänne?